diumenge, 23 de gener del 2011

Tant us preocupa que la ciutadania sàpiga la veritat?

En poc més de dos dies he vist un mínim de tres còpies del mateix article en diversos blogs de joves socialistes, intentant desviar l’atenció sobre la veritat del que ha fet el govern PSC-CiU amb l’IBI aquest any i, de pas, insistir en el mal costum que tenen tots ells de mentir sobre la situació financera de l’Ajuntament.

Suposo que ho fan bàsicament per dues raons: primera, per seguidisme del seu “gran jefe víctor” i, segona, perquè imagino que hi ha nervis a can socialista de cada a les properes municipals.

Veient el contingut de la carta (insisteixo es la mateixa i la copien moltes vegades...) podem preguntar-nos... tant us preocupa que la ciutadania sàpiga la veritat del que heu fet amb l'IBI?

I es que aquesta pujada d’enguany, del 7,7% en l’IBI dels habitatges que el govern PSC-CiU vol amagar a la ciutadania fins després de les eleccions es fruït, sobretot, del sobrecost d’un milió d’euros del nou contracte d’escombraries i neteja viària que us ha imposat el senyor Escoda (que li servirà per fer-se campanya electoral a partir del dimarts 25) i que vosaltres heu d’acatar perquè si no no podríeu mantenir l’alcaldia fins el 22 de maig.

Aquesta es la veritat i no una altre, perquè si parleu de mala gestió, què deu de ser generar un dèficit de 4,5 milions d’euros en tan sols un any de govern PSC-CiU? (i aquesta dada no me la invento jo, si no que consta en el Pla de sanejament que va fer la Diputació).

Per cert us recordo que l'Informe d'Intervenció diu que el deute municipal a 31 de desembre de 2009 era de 28 M€ i no els 50 amb el que preteneu enganyar...